top of page
vikiprofil.jpg

Dr. Kassay Viktória  kisállatgyógyász szakállatorvos     

 tel:  30/383-0246 

Rendel: Hétfő, Szerda, Péntek 10-14-ig

kedd, csütörtök   9-10-ig

Szombat 10-12-ig

Hétfő, Péntek: 19-20-ig

          Dr. Kassay Viktóriának hívnak, és 1999-ben végeztem az Állatorvostudományi Egyetemen. Tizenhárom évesen, James Herriot könyveit olvasva döntöttem el hogy állatorvos leszek. Addig csak annyit tudtam, hogy a biológia érdekel, és sokáig Durell nyomán amatőr természetbúvárnak készültem. Sajnos ez nem szerepelt választható szakmaként a pályaválasztási tanácsadó könyvekben. Ma már nem bánom.
          Mivel magam is lelkes állattartó vagyok, a saját bőrömön tapasztalom mit jelent gondoskodni egy állatról, aggódni érte. Ez sokat segít a munkám során, hogy átérezzem az állattartók gondjait, nehézségeit, és igyekszem legjobb tudásom szerint segíteni nekik. 2011-2013-ig kisállatgyógyász szakállatorvosi képzésen vettem részt, és másoddiplomát szereztem, hogy a lehető legkorszerűbb ellátást biztosítsam a gazdik és kedvenceik részére. Kedvenceim a 15 éves szálkás tacsika Kincső, és a fiatal hovawart Szellő kutyám.
          Nagy ajándéknak tekintem a sorstól, hogy olyan munkát végezhetek, ami ekkora örömet okoz a számomra. 

DSC_8562.jpg

Dr.Rábai Valéria

állatorvos

Rendel: 

Kedd, csütörtök :19-20-ig

szerda 10-14-ig

minden második szombaton 10-12-ig

Dr. Rábai Valériának hívnak, és 2016-ban végeztem az Állatorvostudományi Egyetemen. Kicsi korom óta imádom az állatokat. Bár egy panellakásban nőttem fel, mindig akadt egy nyuszi vagy egyéb kisállat körülöttem. Középiskolás koromban kezdtem lovagolni, és a lovakba is azonnal beleszerettem. Amikor tehettem, a nyaraimat a Nyíregyházi Állatparkban töltöttem gyakornokként. Soha nem volt kérdés, hogy állatorvos szeretnék lenni.

Tanulmányaim során egyaránt közel került hozzám a kisállatgyógyászat, illetve a hatósági munkakör is. Az egyetem elvégzése után a NÉBIH-nél helyezkedtem el, mint hatósági állatorvos, így aktívan foglalkozhatok az élelmiszerlánc-biztonsággal. Hatósági munkám mellett azonban soha nem adtam fel a kisállatgyógyászat iránti szeretetemet. Ezért is külön öröm számomra, hogy ismét visszatérhetek a rendelőbe.

Az állatokról való gondoskodás kihívásainak gazdiként is igyekszem megfelelni. A mindennapok során egy fáradhatatlan lajkafiúval keressük az újabbnál újabb kalandokat.

Állandó asszisztensünk: Wágner Márton

2023 november óta minden rendelési időben számíthatunk segítségére. Márton maga is lelkes cicagazdi, de jól megérti magát kutyus vendégeinkkel is.

bottom of page